Contactează-mă

duminică, 17 martie 2013

Jumătăți de măsură..


 

Uite că în sfârșit am reușit să revin pe acest minunat blog, pe care îl cam neglijez în ultima vreme. Din cauza prea puținului meu timp liber, din păcate. Dar sper să iasă ceva bun în această nouă postare.

M-am gândit să creez o continuare a frumoasei povești de dragoste prezentă în Open wounds, never heal, de data aceasta,  din perspectiva bărbatului cu "ochii de un albastru murdar".


"Nu se poate! E prea frumoasă! Nu, nu îmi vine să cred! Ea e aici! EA! O așteptam de atâta timp!" În cele câteva ore scurse de când ai văzut-o intrând în cafenea s-au întâmplat atât de multe lucruri. Oh! Încă încerci să-ți revii.. Nu te-ai fi gândit niciodată că tu, solitarul, unicul scriitor ratat, care își îneacă noapte de noapte viața prin pereții cafenelei acesteia vechi, o vei găsi pe EA, muza, ființa, de care să te îndrăgostești imediat ce ai văzut-o intrând. EA e prea frumoasă, prea ireală. O privești în ochi și încă ți-e greu să realizezi că e lângă tine. Că te privește cum nu a mai făcut nimeni. Că aproape te roagă să o duci acasă să vă cuibăriți în patul învechit și să rămâneți acolo, îmbrățișați, pentru o perioadă de timp neînchipuit de lungă.

Te vezi luat de mână și condus afară din cafenea, îi propui să vă mai plimbați "puțin" pentru a păstra această iluzie încă vie.. În cele din urmă ajungeți la tine acasă, îi prezinți pe scurt încăperile, de parcă nu ați fi avut atâtea de povestit, și sfioasă, te roagă să-i arăți baia. Ai vrea să o însoțești în micuța încăpere, însă din prea mult bun simț te oprești în cadrul ușii și te oferi să-i aduci ceva "mai comod" de îmbrăcat.

În următoarele 10 minute te privești în oglindă, și în același timp, îi privești lucrurile care zac pe micuțul bar din bucătărioara prea mică pentru a putea fi împărțită cu încă o persoană. În cele din urmă te îmbărbătezi și te chinui să mai desfaci încă o sticlă de vin roșu, singurul refugiu din ultima vreme.
Peste alte 5 minute o vezi ieșind din duș, parfumul pielii ei acoperind întregul apartament, o mireasmă care îți va rămâne întipărită mult timp pe haine și în inimă. Îi oferi un pahar, îți cere o țigară și ți se așează mlădioasă pe genunchi-ți tremurânzi. Începi să o săruți cu atâta pasiune și atât de mult dorință încât lacrimile încep să-ți scalde obrajii uscați și palizi. EA îți răspunde parcă și cu mai multă ardoare și pe nesimțite vă cufundați în așternuturile mătăsoase, iar patul scârțâie, parcă protestând că i-ai deranjat "somnul"

În cele din urmă, EA adoarme pe pieptul tău, ascultându-ți inima, care știe deja că bate pentru dânsa. Nu te oprești din a o privi și a o săruta pe creștet, deoarece știi că e a TA și că așa va rămâne pentru mult timp de-acum înainte..  

 

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ce sa zic...nu am cuvinte... <3

Teea spunea...

Multumesc frumos >:D<

Unknown spunea...

superb. atmosfera e minunata, mistica, curata, pura, noua si veche. superb, inca o data!

Teea spunea...

Hehe, multumesc frumos ^_^. Exista si o continuare, mai trista de data aceasta :o3

Alex :> spunea...

uitate au fost gândurile, de mine, despre cum e să iubești,până am citit ce ai scris tu,owly girl :*

Teea spunea...

Hihi >:D<